+43 (1)3617667Kontakti

Kjo politikë privatësie përshkruan se si SmartLaser përdor dhe mbron informacionin personal dhe të dhënat që mblidhen kur viziton uebfaqen e SmartLaser.

SmartLaser trajton me përgjegjësi të dhënat e personale në përputhje me rregullat ligjore për mbrojtjen e të dhënave dhe me këtë politikë privatësie.
Në përgjithësi mundësohet vizitimi i uebfaqes pa dhënë të dhëna personale.

Aty ku mblidhen të dhëna personale (emri, adresa e emailit, numri i telefonit), sigurimi i këtyre të dhënave është opsional. Duke futur të dhënat, pranon ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave specifike për qëllimin e transaksioneve të biznesit dhe kujdesit të pacientit. SmartLaser e kupton plotësisht rëndësinë e trajtimit të të dhënave me kujdes.

Nëse nuk dëshiron që të dhënat e tua të përdoren për qëllim informimi rreth produkteve të tjera dhe ofertave të veçanta dhe nëse e njofton SmartLaser për këtë kur jep të dhëna personale, ne do ta plotësojmë këtë kërkesë.

Cilat të dhënat mbledhim?

Informacioni që jep:
Kur viziton uebfaqen tonë, do të të kërkohet shprehimisht të japësh të dhëna që mund të përmbajnë informacionet vijuese:
• Të dhënat e kontaktit si emrin tënd, numrin e telefonit dhe adresën e emailit

Informacioni që mblidhet automatikisht:

Për qëllime të sigurisë dhe përdorimit të të dhënave, informacione të caktuara në lidhje me përdorimin nga ana jote e kësaj faqja do të mblidhen automatikisht:
• Adresa e Protokollit të Brendshëm (IP) që përdoret për të lidhur kompjuterin me internetin.
• Informacioni rreth kompjuterit tënd, pajisjes dhe lidhjes si lloji dhe versioni i shfletuesit, sistemi operues, platforma mobile, identifikuesit unikë të pajisjes dhe ID të tjera teknike.
• Të dhënat Clickstream të Lokalizuesit Uniform të Burimit (URL), duke përfshirë kohën dhe datën dhe përmbajtjen që ke parë ose ke kërkuar për informacione të tilla si URL-ja që përdore për të vizituar uebfaqen e SmartLaser.

Pse i përpunojmë të dhënat e tua?
• Për të përmirësuar shërbimet tona mjekësore
• Për të të dhënë informacione rreth shërbimeve të reja dhe produkteve që mund të kenë interes për ty
• Për të na lejuar të të kontaktojmë me kërkesën tënde
• Për të të ftuar të marrësh pjesë në sondazhe

Çfarë ndodh me të dhënat e tua?

Të dhënat e tua nuk do t’u kalojnë palëve të treta jashtë klinikës SmartLaser pa lejen tënde të shprehur. Mbaj parasysh që transmetimi i të dhënave përmes internetit (p.sh. gjatë komunikimit me email) mund të jetë subjekt i shkeljeve të sigurisë.

Përdorimi i kukit

Uebfaqja jonë përdor kukit për të mbledhur statistika për qëllime reklamimi dhe përmirësimi të shërbimeve tona ueb. Kukit janë skedarë të vegjël me tekst që ruhen në kompjuterin e një përdoruesi të internetit nga shfletuesi i tij kur viziton një uebfaqe. Shumica e kukit Webtrekk janë ato që njihen si kukit e seancës. Këto kuki nuk janë të dëmshëm për kompjuterin e një përdoruesi të internetit dhe nuk përmbajnë viruse. Këto të dhëna nuk mund të përdoren për të identifikuar përdoruesit individualë. Kur viziton uebfaqen tonë, do të të kërkohet nëse jep pëlqimin për përdorimin e kukit. Nëse nuk jep pëlqimin për përdorimin e tyre, nuk mund të garantojmë që aplikacionet tona ueb do të funksionojnë sipas qëllimit ose që të gjitha funksionet e tyre do të jenë në dispozicion.

Analizimi ueb

SmartLaser përdor Google Analytics që ofrohet nga Google Inc. (“Google”) si shërbim uebi për analizim. Google Analytics përdor kukit. Në përgjithësi informacionet e krijuara nga këto kukit rreth përdorimit nga ana jote e uebfaqes sonë transmetohen dhe ruhen nga Google në një server në Shtetet e Bashkuara.
Google do t’i përdorë këto informacione në emër të SmartLaser për të vlerësuar përdorimin nga ana jote e uebfaqes sonë dhe platformave mobile, për t’i ofruar Smartlaser raporte rreth aktivitetit të uebfaqes dhe për t’i ofruar SmartLser shërbime të tjera që lidhen me përdorimin e uebfaqes dhe internetit.
Ti mund të pengosh të dhënat e mbledhura përmes kukit dhe gjatë vizitës në uebfaqen tonë dhe platformat mobile (përfshirë adresën tënde IP) kalimin dhe përpunimin e tyre nga Google përmes kësaj lidhjeje https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ausschließen.
Adresa IP që transmetohet nga shfletuesi yt përmes Google Analytics nuk do të kombinohet me të dhëna të tjera të Google.
Në kuadër të debatit rreth përdorimit të veglave të analizimit me adresat e plota të IP-së, dëshirojmë të theksojmë që uebfaqet tona përdorin Google Analytics me prapashtesën ‘anonymizeIp()’ në mënyrë që adresat IP të përdoren vetëm në formë të cunguar, e cila i parandalon ato që të lidhen me një përdorues specifik.
SmartLaser përdor teknologjinë Google Remarking, një shërbim nga Google Inc. (‘Google’). Google Remarketing na lejon të piketojmë vizitorët në uebfaqen tonë, duke aktivizuar reklamimin e personalizuar me bazë internetin kur vizitojnë uebfaqe të tjera.

Lidhjet për uebfaqet e tjera

Uebfaqja jonë mund të përmbajë lidhje për uebfaqet e tjera. Mbaj parasysh se duke klikuar këto lidhje do të largohesh nga uebfaqja jonë dhe se nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e uebfaqeve të jashtme. Prandaj, nuk jemi përgjegjës për mbrojtjen dhe sigurinë e informacioneve dhe të të dhënave që jep kur viziton uebfaqe të tilla. Kjo politikë privatësie nuk zbatohet shprehimisht për uebfaqet e jashtme. Rekomandojmë leximin e politikës së privatësisë së uebfaqes në fjalë.
Certifikatat personale dhe Rregullorja e Përgjithshme e BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR)
Si rezultat i hyrjes në fuqi të Rregullores së Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR), paraqitja e kërkesave automatike për certifikata personale përmes uebfaqes sonë është aktualisht e pezulluar që prej datës 25.05.2018, sepse publikimi i të dhënave personale pa lejen e shprehur të individit në fjalë nuk lejohet më.

Për çdo pyetje tjetër në lidhje me mbrojtjen e të dhënave, na kontakto në info@smartlaser.at

Ne nuk mbledhim ose ruajmë në asnjë formë të dhëna personale. Të dhënat që janë të nevojshme për përpunimin e porosisë ose për qëllime kontabiliteti mblidhen vetëm jashtë linje dhe do të fshihen menjëherë pas përmbushjes së porosisë. Në përgjithësi, të dhënat mblidhen ose ruhen vetëm nëse janë absolutisht të nevojshme për qëllim të përmbushjes së porosisë.