+43 (1)3617667Kontakti

Shiko këtë video dhe përmirëso shikimin.

I përballueshëm dhe transparent: një vështrim i fundit mbi trajtimin me laser

Misioni ynë këtu në Smartlaser Vjenë:
Ofrimi i operacionit me laser në sy këtu në Vjenë me një çmim të përballueshëm për këdo që dëshiron ta bëjë. Nuk janë vetëm çmimet tona
tepër të arsyeshme, por edhe kuptohen lehtë:

Pa kosto të fshehta dhe pa kleçka.
Trajtimi kirurgjikal Trans-PRK me laser në sy
950 €
Paguaj me këste nga 19 Euro në muaj (për 60 muaj)
  • mënyra më e fundit dhe pa lenta kontakti me laser e syve
  • përfshirë 2 ekzaminime vijuese brenda 4 muajve
Trajtimi kirurgjikal Femto-LASIK me laser në sy
1350 €
Paguaj me këste nga 19 Euro në muaj (për 60 muaj)
  • mënyra tradicionale me laser i syve
  • përfshirë 2 ekzaminime vijuese brenda 4 muajve
Konsultimi fillestar
150 €
përfshin të gjitha masat e nevojshme mjekësore dhe optike
  • vlen për 3 muaj
Kontrollet vijuese
77 €
Opsioni yt i kujdesit afatgjatë!
  • Kontrolli i vlerave të tua përfshirë matjet teknike

Çmime po aq të qarta sa shikimi yt i ri

Edhe kur krahasohet me koston e operacionit me laser në sy në Bratislavë, është lirë, por sërish mund të mendosh "Janë shumë para!"

Ke të drejtë! Por mendoje pak:
Sa para shpenzon çdo vit për lenta kontakti, syze dhe gjithçka tjetër që lidhet me to? Bëhen shumë, apo jo?

Me trajtimin kirurgjikal profesional me laser në sy në SmartLaser, do të fillosh të kursesh para pa e kuptuar.

Për më tepër, liria dhe cilësia e jetës që do të rifitosh, duke hequr përgjithnjë çrregullimet me shikimin, nuk blihet me para.

Shikimi i qartë është i paçmueshëm, por Smartlaser nuk është!

Financimi i operacionit tënd me laser në sy me një plan financimi të SmartLaser

Nuk ke mundësi ta paguash të gjithë trajtimin paraprakisht? Nuk ka problem! Në SmartLaser, trajtimin mund ta paguash me këste që i përshtaten buxhetit tënd.

Për shembull:

  1. Dëshiron të bësh trajtim kirurgjikal me laser në të dy sytë, por nuk mund t’i përballosh kostot e operacionit edhe po të japësh paradhënie. Mos u shqetëso, shumë njerëz janë në të njëjtën situatë si ti! Kryej një pagesë prej 222 eurosh për të mbuluar koston e konsultimit fillestar dhe takimeve pasuese.
  2. Për momentin, nuk ke pse të paguash asnjë qindarkë për procedurën e operacionit me laser në sy. Nëse dëshiron të paguash me këste të vogla mujore, kostoja e operacionit mund të shtrihet në një periudhë 36-mujore. Në këtë rast, kostoja totale për të dy sytë do të jetë vetëm 44 euro në muaj.

Çfarë pret? Këtu në SmartLaser, kemi kënaqësinë të të njoftojmë për planet e financimit të operacionit me laser në sy, duke mos u shqetësuar për anën financiare.

Cakto një takim dhe hidh hapin e parë drejt jetës pa syze dhe lenta kontakti

Prenoto tani pa pagesë konsultimin fillestar në SmartLaser Vjenë. S’ke çfarë të humbësh; nëse nuk arrijmë të të rregullojmë defektet e tua me shikimin me këtë operacion me laser, atëherë nuk do të të tarifojmë as edhe një qindarkë.

Nëse ke pyetje për çmimet, opsionet e financimit apo trajtimet, atëherë thjesht na shkruaj një email të shkurtër, na telefono ose thjesht kalo nga klinika jonë në zemër të Vjenës.
Të presim me padurim!

Cakto takim