+43 (1)3617667Kontakti

Pse zgjedhja e sistemit të laserit është thelbësor kur është fjala për cilësi dhe siguri

Kryerja e operacionit me laser në sy kërkon saktësi maksimale, sepse syri i njeriut është tepër i ndjeshëm. Përdorimi i teknologjisë me laser na mundëson të punojmë me saktësi tepër të përpiktë. Kjo teknologji novatore nga Schwind, e cila u prezantua në treg në 2018, është aktualisht standardi i artë në botën e trajtimit të syve me laser dhe është më e preferuara nga profesionistët e kujdesit të syve anembanë botës.

SmartLaser është krenare që ka mundësinë të trajtojë secilin nga pacientët e saj me këtë sistem lider të laserit. Kirurgët tanë punojnë çdo ditë me laserin Schwind dhe flasin me superlativa për një performancë të pakrahasueshme!

Sistemi Schwind Amaris 1050 RS ofron siguri maksimale, shpejtësi të pakrahasueshme dhe saktësi të qëndrueshme në çdo përdorim. Trajtimi me sistemin Schwind çon në një proces shumë të shpejtë shërimi, sesa trajtimi tradicional sipërfaqësor.

Ndieni efektin e habisë – me sistemin Schwind Amaris 1050 RS, mund të shohësh botën me sy të rinj direkt pas operacionit!

Rezervo konsultimin tënd fillestar

Shiko këtë video
dhe përmirëso shikimin

Standardi i artë i teknologjisë:
Schwind Amaris 1050 RS

Rreth sistemit të laserit Schwind Amaris 1050 RS

Ky sistem laser për sytë nga kompania gjermane Schwind, një lider e tregut ndërkombëtar, ka shkallën më të lartë të përsëritjes prej 1050 hercë dhe mund të kryejë heqjen e indit të korneas në vetëm 1,3 sekonda për diopetri. Kjo e bën procedurën edhe më të rehatshme pa cenuar sigurinë apo saktësinë.

Një karakteristikë tjetër novatore është gjurmimi i syrit në shtatë dimensione (7D). Sistemi i laserit gjurmon edhe lëvizjet më të vogla në kohë reale dhe rregullon heqjen e indit të korneas sipas rrethanave. Energjia përshtatet automatikisht.

Teknologjia SmartPulse C-Ten mbron kornean, duke të mundësuar të shikosh më qartë sapo të ketë përfunduar procedura. Përveç kësaj, i mundëson syrit apo syve një shërim më të shpejtë dhe më efikas. Kjo teknologji do të thotë se operacioni përthyes mund të kryhet pa prekje dhe me një prerje të vetme, pra, nuk nevojitet bisturi apo thithje.

Përmbledhja e përfitimeve

• Shpejtësi dhe saktësi e pakrahasueshme falë gjurmimit 7D të syve dhe 1050 pulseve të laserit në sekondë
• Procedurë pa kontakte, pa dhimbje dhe me një prerje të vetme – mbron indin e korneas
• Dizajni optimal garanton rehati maksimale (për ty dhe kirurgun gjithashtu)
• Proces i shpejtë shërimi falë matjes së vazhdueshme të trashësisë së korneas, modelimit të lëmuar të korneas dhe sipërfaqeve të imëta të laserit
• Përdorim i gjithanshëm: procedurat më të zakonshme me laser në sy mund të kryhen të gjitha me një pajisje të vetme
• Shiko dhe ndiej menjëherë përmirësimin në shikim

Çfarë do të thotë kjo për ty? Rehati, siguri, qëndrueshmëri dhe rezultatet më të mira

Në fund të fundit, ajo çfarë ka rëndësi për ty është rezultati përfundimtar. Laseri Schwind Amaris 1050 RS garanton rezultatet më të mira të mundshme dhe rehati maksimale. Kirurgët SmartLaser kryen me mijëra operacione të suksesshme syri çdo vit. Kombinimi i teknologjisë së përparuar dhe ekspertiza kirurgjikale plotësojnë procedurat tepër profesionale, të shpejta dhe rezultatet më të mira të mundshme.

A je gati për operacionin e përballueshëm me laser në sy me sistemin lider botëror të syve këtu në SmartLaser në Vjenë?

Formula e SmartLaser

Çmime të përballueshme + teknologji e përparuar + kirurgë me përvojë = një jetë pa çrregullime shikimi!

Trajtimi profesional kirurgjikal me laser në sy nuk ka pse të kushtojë shumë. Në SmartLaser, mund të marrësh trajtim të personalizuar në përputhje me standardet më të larta mjekësore me çmimin më të mirë.

Çmime të favorshme, plane financiare të përballueshme dhe 100% transparencë!

Kërko informacion falas, pa detyrim