+43 (1)3617667Kontakti

Harroje trajtimin kirurgjikal me laser të syve në Bratislavë – Smartlaser në Vjenë është alternativa më e mirë

Harroje operacionin me laser në sy në Bratislavë? – Mos shiko më tutje se Qendra me Laser e Syrit në Vjenë, e vetmja qendër kontakti në Austri nën mbikëqyrjen e rreptë të mbikëqyrësit të Dr. Victor Derharunian.

Merr trajtimin kirurgjikal me laser të syve për çmimin e mirë absolut (950 € për sy ose nga 19 € në muaj). Alternativa jote më e mirë është të bësh operacion me laser në sy në Bratislavë, Sllovaki, Pragë, Çeki, Poloni, Kroaci, Bosnje, Serbi, Ungari, Slloveni ose në Turqi.

Shiko këtë video
dhe përmirëso shikimin

A i bën pyetje vetes nëse operacioni është veprimi i duhur?
Bëj këtë testimin e shkurtër dhe shikoje vetë!

Po mendon të bësh operacion me laser në sy jashtë? – Ja arsyet që duhet të kontrollosh sytë në Smartlaser në Vjenë.

  • Më tepër se 1000 operacioni me laser të kryera në sy
  • Teknologji e fjalës së fundit nga Schwind
  • 360° kujdes: konsultim fillestar, operacion, rishikim pas operacionit dhe takim pasues
  • Personel austriak me përvojë
  • Mbikëqyrje mjekësore nga Dr. Victor Derhartunian
  • Mbikëqyrje mjekësore nga Dr. Victor Derhartunian

Kostot e shkaktuara nga trajtimi i operacionit me laser në shtëpi

Pacientët e ardhshëm priren t’u qepen pas uebfaqeve të ofruesve të operacioneve me laser në sy për shkak të çmimeve tepër të ulëta. Fatkeqësisht, ajo çfarë shumë studentë nuk marrin parasysh është se vetë kostoja e operacionit aktual me laser në sy përbën vetëm një pjesë të kostove totale për t’u paguar.

Çmimet e SmartLaser

​Kostot e sigurimit

Shumica e policave të sigurimit shëndetësor nuk vlejnë jashtë. Edhe pse në Bratislavë, Çeki, Kroaci, Turqi, Bosnje, Slloveni, Hungari apo Serbi mund ta mbulosh vetë koston e trajtimit kirurgjikal me laser të syve, është mirë të jesh i siguruar kur lindin komplikacione. Sigurimi shtesë i këtij lloji kushton nga 60 deri në 150 euro.

​Kostot e akomodimit

Në varësi të kohëzgjatjes së qëndrimit jashtë, mund të të duhet të gjesh një akomodim. Ndonjëherë do të të kërkohet të qëndrosh deri në dy javë. Nëse merr trajtim kirurgjikal me laser të syve në Bratislavë, Çeki, Kroaci, Turqi, Bosnje, Slloveni, Hungari apo Serbi, duhet të mendosh të shpenzosh rreth 125 euro në natë për një dhomë në një hotel cilësor.

​Kostot e kujdesit pas operacionit

Nëse bën operacion me laser në sy në Bratislavë, Çeki, Kroaci, Turqi, Bosnje, Slloveni, Hungari apo Serbi, do të kërkohen të paktën dy takime të mëpasshme pas operacionit. Këto do t’i shtojnë kostot për akomodimin, sigurimin, udhëtimin etj..

Kostot e udhëtimit

Niveli i kostove përkatëse të udhëtimit për operacionin me laser në sy në Bratislavë, Çeki, Kroaci, Turqi, Bosnje, Slloveni, Hungari apo Serbi varet plotësisht nga vendi ku dëshiron të trajtohesh dhe largësia e vendbanimit aktual. Shpesh bileta e autobusit, trenit apo avionit për në Bratislavë mund të shkojë në qindra euro. Edhe udhëtimi me makinë është problematik, sepse nuk do të mund t’i japësh drejt makinës pas operacionit me laser në sy jashtë. Kostot e udhëtimit të shkojnë dyfishi kur kupton se duhet të llogaritësh edhe kthimin.

​Kostot për mungesën në punë

Kur bën operacion me laser në sy, duhet të qëndrosh aty për një kohë të caktuar dhe vetë udhëtimi të merr kohë. Ndonjëherë kjo do të thotë që je i detyruar të marrësh leje pa pagesë nga puna.

Procedura e trajtimit kirurgjikal me laser të syve

  • 1. Këshillimi fillestar i operacionit me laser në sy 60 minuta 150 €
  • 2. Procedura e operacionit me laser në sy 30 minuta 777 € për sy
  • 3. Rishikimi i rezultatit pas operacionit 15 minuta Përfshirë muajin e 1-rë
  • 4. Takimi pasues i operacionit me laser në sy 15 minuta 77 €
Shiko procedurën e trajtimit...
Këshillimi fillestar i operacionit me laser në sy

Një konsultim i plotë fillestar hedh themelin për një operacion të suksesshëm me laser në sy. Gjatë konsultimit fillestar, do të diskutojmë nevojat e tua personale dhe të konstatojmë gjendjen aktuale të syve të tu. Bazuar në këtë, vendosim se cili trajtim është më i përshtatshmi për ty: Trans-PRK, për shembull.

Këtu ke mundësinë të bësh pyetje rreth trajtimit dhe fazave të ardhshme të procedurës. Okulistët tanë tepër të kualifikuar nga Vjena do të kenë kënaqësinë të të këshillojnë. Në fund të konsultimit, mund të vendosësh nëse dëshiron ta bësh operacionin me laser në sy në Qendrën e Syve me Laser Smartlaser në Vjenë.

Procedura e operacionit me laser në sy

Ditën e procedurës, do të kryhen përgatitjet e fundit dhe do t’i jepet përgjigje çdo paqartësie. Për t’u siguruar që të mos ndieni dhimbje gjatë ose pas operacionit, do të të japin pika anestezike për sytë. Procedura e saktë e trajtimit varet nga lloji i operacionit me laser të kryer në sy.

Procedura zgjat rreth 30 minuta gjithsej, ndërsa vetë laseri përdoret vetëm për disa çaste. Shumica e pacientëve habiten se sa i shpejtë dhe pa dhimbje është operacioni me laser në sy.

Rishikimi i rezultatit pas operacionit

Shumë shpejt pas operacionit (në varësi të llojit të procedurës), duhet të marrësh pjesë në rishikimin pas operacionit. Gjatë këtij takimi të shkurtër, do të hiqen lentat e kontaktit me fashë dhe mjeku do të vlerësojë ecurinë e procesit të shërimit dhe rezultatet.

Nëse ke pyetje rreth hapave të ardhshme të procesit, jemi të gatshëm të të japim përgjigje për to. Sipas nevojës, do të njoftohesh rreth ndërmarrjes së hapave të ardhshme për të ndihmuar me procesin e shërimit. Gjatë ditëve dhe javëve (jo më vonë se kaq) në vazhdim, do të fillosh të shikosh përfitimet e plota të shikimit të ri.

Takimi pasues i operacionit me laser në sy

Takimi pasues është takimi yt i fundit dhe faza e fundit e udhëtimit drejt një jete pa të meta pamore. Tani sytë e tu duhet të jenë plotësisht të shëruar. Eksperti i SmartLaser do ta vlerësojë këtë dhe do të diskutojë rezultatet fundore me ty.

Tani mund t’u thoni përfundimisht lamtumirë pajisjeve vizuale si syzeve dhe lentave të kontaktit dhe gëzoni pamjen e re dhe të qartë!